Benno de Graaf Coaching

Samen gaan we op zoek naar de kern, naar jouw verlangen. Jouw vraagstuk pakken we doelgericht op, zodat jij krachtiger kunt worden.

Leer mij kennen als coach;

Met 25 jaar ervaring binnen het onderwijs, als o.a. leerkracht en directeur, ga ik ook verder als ontwikkelingsgericht coach. Ik heb vele collega’s mogen coachen en begeleiden binnen
re-integratietrajecten en andere werkprocessen. Bij de Coaching Academy in Naarden-Vesting heb ik de certificaten van de leergang LPC (Leergang Professioneel Coachen) en LZC (Leergang Zelfbewust Coachen) behaald. De Basisopleiding Professioneel Coachen is door Nobco/EMCC geaccrediteerd op foundation-niveau. De Leerweg Zelfbewust Coachen is door Nobco/EMCC geaccrediteerd op practitioner-niveau. (Nobco = Nederlandse Orde van Beroepscoaches).
Naast mijn werkzaamheden in het onderwijs en als coach ben ik wandelaar, tuinman en schrijver van gedichten (Mijmeringen l, ll, en lll). Ook heb ik bijgedragen (in de vorm van gedichten) aan boeken van coach/schrijver en goede vriend Pieter Grimbergen.
Tijdens Kunstmoment Diepenheim geef ik de dichtkunst mede vorm en mocht ik in 2022 stadsdichter zijn.

Mijn coaching is ontwikkelingsgericht.

Uiteraard heb jij bepaalde verwachtingen van mij als coach, om samen het beoogde doel te behalen verwacht ik ook het één en ander van jou als cliënt. 

wees/word je bewust van…

neem je verantwoordelijkheid.

maak een keuze.